Ons team

De medewerksters van EVE

Wenda Meijer-Hobert

Wenda Meijer-Hobert is in 1997 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Wenda richt zich op het behandelen van kinderen. Zij is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van kinderen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking, schrijfproblemen en aandacht- en werkhoudingsproblemen. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van kinderen met ontwikkelingsstoornissen  (AD(H)D, PDD-NOS, Autisme).

 

 

 


Femke Kets-du Sart

Femke Kets- du Sart is in 2001 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt zij in de revalidatie en richt ze zich op het behandelen van volwassenen. Ze is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van volwassenen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van clienten met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Ze adviseert clienten in de dagstructurering.

 

 

 


Kristel Hardeveld

Kristel Hardeveld is in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is binnen verschillende vakgebieden werkzaam geweest en werkt sinds oktober 2015 binnen de praktijk.

Naast de opleiding tot ergotherapeut is Kristel geschoold op het gebied van de zintuiglijke informatieverwerking. Ze behandelt kinderen die problemen ervaren in de fijne motoriek, kleuter- en schoolse vaardigheden en richt zich hierbij mede op hun nabije omgeving. Daarnaast werkt Kristel met kinderen die hoogbegaafdheidsonderwijs volgen en moeite hebben met bijvoorbeeld planmatig-, taakgericht werken of schrijfvaardigheden.

 

 


Astrid Haverkate-Bransen

Astrid Haverkate is in 2006 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds april 2015 is zij werkzaam binnen de praktijk. Astrid richt zich op het behandelen van volwassen en ouderen. Ze heeft ervaring in het behandelen van clienten met een visuele beperking en lichte gehoorproblematiek. Daarnaast begeleidt zij clienten bij scootmobieltraining, (driewiel)fietstraining, zelfredzaamheid, hulpmiddel(aanvraag)advies of woningaanpassingen.

 

 


Jolien Geerdinck-Dalhuizen

Jolien Geerdinck – Dalhuizen is in 2004 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is in verschillende werkgebieden werkzaam geweest, waaronder vele jaren in ziekenhuis MST. Sinds oktober 2018 werkt ze bij EVE.

 Ze is gespecialiseerd in het behandelen van (jong) volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen, gewrichtsklachten en longaandoeningen.

Ze is tevens handtherapeut en werkplekadviseur.

Naast haar werk bij EVE werkt Jolien bij Handtherapie Twente.