Ons team

De medewerksters van EVE

Wenda Meijer-Hobert

Wenda Meijer-Hobert is in 1997 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Wenda richt zich op het behandelen van kinderen. Zij is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van kinderen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking, schrijfproblemen en aandacht- en werkhoudingsproblemen. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van kinderen met ontwikkelingsstoornissen  (AD(H)D, PDD-NOS, Autisme). 

Tevens voert Wenda werkplekonderzoeken uit. 

 


Femke Kets-du Sart

Femke Kets- du Sart is in 2001 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt zij in de revalidatie en richt ze zich op het behandelen van volwassenen.  Ze is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van volwassenen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van clienten met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Ze adviseert clienten in de dagstructurering.

Tevens voert Femke werkplekonderzoeken uit.

 


Jamie Pos

Jamie Pos is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds december 2020 is Jamie werkzaam binnen de praktijk en richt zij zich op het behandelen van de doelgroep kinderen. Zij ziet hoofdzakelijk kinderen met problemen in de zintuigelijke informatieverwerking, concentratie en aandachtsproblemen, schrijfproblemen en problemen in het planmatig handelen. Naast haar werk bij EVE is Jamie ook werkzaam binnen het Roessingh op de afdeling kinderrevalidatie. 


Jolien Geerdinck-Dalhuizen

Jolien Geerdinck – Dalhuizen is in 2004 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is in verschillende werkgebieden werkzaam geweest, waaronder vele jaren in ziekenhuis MST. Sinds oktober 2018 werkt ze bij EVE. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van (jong) volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen, gewrichtsklachten en longaandoeningen. Ze is tevens handtherapeut en werkplekadviseur. Naast haar werk bij EVE werkt Jolien bij Handtherapie Twente.