Ons team

De medewerksters van EVE

Wenda Meijer-Hobert

Wenda Meijer-Hobert is in 1997 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Wenda richt zich op het behandelen van kinderen. Zij is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van kinderen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking, schrijfproblemen en aandacht- en werkhoudingsproblemen. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van kinderen met ontwikkelingsstoornissen  (AD(H)D, PDD-NOS, Autisme).

 

 

 


Femke Kets-du Sart

Femke Kets- du Sart is in 2001 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt zij in de revalidatie en richt ze zich op het behandelen van volwassenen.  Ze is gespecialiseerd en geschoold in het behandelen van volwassenen met problemen in de zintuiglijke informatieverwerking. Ze heeft veel ervaring in het behandelen van clienten met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Ze adviseert clienten in de dagstructurering.

 

 

 


Jamie Pos

Jamie Pos is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds december 2020 is Jamie werkzaam binnen de praktijk en richt zij zich op het behandelen van de doelgroep kinderen. Zij ziet hoofdzakelijk kinderen met problemen in de zintuigelijke informatieverwerking, concentratie en aandachtsproblemen, schrijfproblemen en problemen in het planmatig handelen. Naast haar werk bij EVE is Jamie ook werkzaam binnen het Roessingh op de afdeling kinderrevalidatie. 


Jolynn Waalders

Jolynn Waalders is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds december 2020 is Jolynn werkzaam binnen de praktijk en richt zij zich op het behandelen van kinderen. Zij ziet kinderen met problemen in de zintuigelijke informatieverwerking, schrijfproblemen, problemen in het planmatig handelen en concentratieproblemen. Naast het werken bij EVE werkt Jolynn bij de eerstelijns praktijk Ergotherapie Totaal te Eefde”


Jolien Geerdinck-Dalhuizen

Jolien Geerdinck – Dalhuizen is in 2004 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is in verschillende werkgebieden werkzaam geweest, waaronder vele jaren in ziekenhuis MST. Sinds oktober 2018 werkt ze bij EVE.

 Ze is gespecialiseerd in het behandelen van (jong) volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen, gewrichtsklachten en longaandoeningen.

Ze is tevens handtherapeut en werkplekadviseur.

Naast haar werk bij EVE werkt Jolien bij Handtherapie Twente.

 

 


Roos Hegnauer

Roos Hegnauer is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Roos  is sinds 2020 werkzaam binnen de praktijk en richt zich op het behandelen van kinderen. Zij ziet hoofdzakelijk kinderen met problemen in de zintuigelijke informatieverwerking, concentratieproblemen, problemen in het planmatig handelen en schrijfproblemen. Daarnaast is Roos bezig met de (pre)master orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht.